Project Description

Yritys & Yrityksen vastuuvakuutus

Yritys & Yrityksen vastuuvakuutus

välttämätön turva kaikille yrityksille

verisure

Yrityksen vastuuvakuutus kuuluu Espanjassa yrityksen tärkeimpiin vakuutuksiin ja on useimmille yrityksille välttämätön. Lähtökohtaisesti yrityksen vastuuvakuutus on jokaiselle yritykselle välttämätön suojautumistoimenpide kolmansien osapuolten vahingonkorvausvaatimuksilta suojautumisessa.

[[[["field3","equal_to","Kyll\u00e4"]],[["show_fields","field4"]],"and"],[[["field8","equal_to","Kyll\u00e4"]],[["show_fields","field9,field10"]],"and"],[[["field38","equal_to","Kyll\u00e4"]],[["show_fields","field39"]],"and"],[[["field43","equal_to","S\u00e4ilyt\u00e4 minulle tietoa uusista ja tulevista tuotteista ja palveluista"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
2 Step 2
Tietoa
Tarvitaanko kiinteistövakuutus?
Tarvitaanko yrityksen vastuuvakuutus?
Objekti
Kohteen turvajärjestelmät
Onko käytössä murtohälytin?
Onko käytössä tallelokero?
Turvalasi?
Muut turvajärjestelyt
Tarvitaanko kuljetusvakuutus?
Tarvitaanko työntekijöiden tapaturmavakuutus?
Tarvitaanko yritystoiminnan keskeytysvakuutus?
Yrityksen tiedot
Vakuutettavan yrityksen osoite
Haluatko antaa lisätietoja?
Yksityisyys
Vakuutusalalla on meneillään paljon.
keyboard_arrow_leftEDELLINEN
SEURAAVAkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Jokaiselle yritykselle voi käydä niin, että suoritettavan työn aikana toimeksiantajan omaisuus tms. vahingoittuu tai ihminen loukkaantuu. Espanjassa nämä tapaukset korvaa yrityksen vastuuvakuutus.

Jos omistaja tai työntekijä aiheuttaa vahingon, yritys vastaa Espanjassa tästä lähtökohtaisesti koko omaisuudellaan.

Näiden aiheuttamat vahingonkorvausvaatimukset ovat pienille ja keskisuurille yrityksille usein kohtalon kysymyksiä. Tämä koskee erityisesti henkilövahinkoja, joissa vaatimukset voivat nousta miljooniin. Tällaisiin tapauksiin Espanjassa tarvitaan yrityksen vastuuvakuutus turvaamaan yritystä taloudellisilta riskeiltä.

Tyypillinen esimerkki omaisuusvahingoista

Kun maalausliikkeen työntekijä rikkoo asiakkaan luona kalliin posliinimaljakon, yrityksen omistaja vastaa tästä vahingosta. Tämän vahingon kattaa yrityksen vastuuvakuutus.

Yrityksen vastuuvakuutus maksaa tämän lisäksi vahingonkorvausta omaisuusvahingoista, jotka syntyvät henkilö- tai aineellisen vahingon seurauksena. Tällainen tapaus voisi olla esimerkiksi henkilön loukkaantumisesta johtuvat tulonmenetykset.

Lisäksi yrityksen vastuuvakuutus Espanjassa korvaa vahingot myös, kun asiakas esimerkiksi loukkaa itsensä yrityksen liiketiloissa.

  • henkilövahingot
  • aineelliset vahingot (korjaus- tai uuden hankintakustannukset)
  • henkilö- tai aineellisesta vahingosta johtuvat omaisuusvahingot

Yrityksen vastuuvakuutus kattaa vahingot, jotka sinä yrittäjänä aiheutat tai henkilökuntasi aiheuttaa tehtäessä töitä kolmansille osapuolille (nk. henkilövahingot) tai näiden omaisuudelle (aineelliset vahingot).

Yrityksen vastuuvakuutus kattaa koko yrityksen nimiin työskentelevän henkilöstön. Ratkaisevaa on vain, että henkilöiden suorittamat työt liittyvät liiketoiminnan mukaisten tehtävien täyttämiseen.
Sillä ei ole merkitystä, tapahtuuko toiminta yrityksen omissa tiloissa, yleisissä tiloissa vai asiakkaan luona paikan päällä.

Yrityksen vastuuvakuutuksen vakuutusturva rajoittuu lähtökohtaisesti vain Espanjaan.

Yrityksen vastuuvakuutuksen korvaussummaa määritettäessä pitäisi huomioida periaatteessa suurin oletettavissa oleva vahingonkorvaustapaus, johon yrityksesi voi joutua. Juuri henkilövahingoissa riittävä korvaussumma on ehdottoman tarpeellinen.

Koska aiheutetun vahingon tyypistä riippuen vahingonkorvaus voi nousta suuriin summiin, on myös yrityksen vastuuvakuutusta määritettäessä erittäin tärkeää, että valitaan riittävän suuri korvaussumma.

Iberia Vakuutusmeklarit auttavat sinua mielellään määrittämään yrityksesi vakuutukseen oikean arvon.