Project Description

Liiketoimintavakuutuksen

Liiketoimintavakuutuksen

vakuuttaa yrityksesi koko irtaimiston

Liiketoimintavakuutus ja yrityksen omaisuusvakuutus eivät ole Espanjassa lakisääteisiä, mutta suosittelemme niitä ehdottomasti. Pääkriteerinä yrityksen omaisuusvakuutuksia valittaessa on yrityksen toimiala ja siihen liittyvät riskit.

Liiketoimintavakuutus vakuuttaa kaiken irtaimiston, kuten esimerkiksi toimistokalusteet, koneet, laitteet, työkalut sekä materiaalit ja tuotteet.

[[[["field55","equal_to","S\u00e4ilyt\u00e4 minulle tietoa uusista ja tulevista tuotteista ja palveluista"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Yksityisyys
Vakuutusalalla on meneillään paljon.
Captchacaptcha
×
×
(2)
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
 • tulipalo, salamanisku, räjähdys
 • murto, ryöstö ja ilkivalta
 • luonnonvoimien, kuten myrskyn ja raekuurojen, aiheuttamat vahingot
 • vesivahingot
 • toiminnan keskeytys

Tulipalo:
Palovakuutus on epäilemättä yksi tärkeimmistä vakuutuksista, sillä yrityksen kokonaan tuhoutumisen vaara on palon sattuessa huomattava.

Murto, ryöstö ja ilkivalta:
Tämän vakuutusturvan merkitys kasvaa jatkuvasti. Päivittäin kirjataan tuhansia erityyppisiä murtorikoksia. Usein vahingon kärsineelle syntyy kuluja varastettujen esineiden lisäksi myös tuhoista (ilkivallasta) tai vaurioituneiden ovien ja ikkunoiden korjaamisesta, puhumattakaan varastettujen tavaroiden uudelleenhankintakuluista jne.

Luonnonvoimien, kuten myrskyjen ja raekuurojen, aiheuttamat vahingot:
Erityisesti syksyllä Mallorcalla raportoidaan huomattava määrä vahinkoja, jotka johtuvat myrskystä tai raekuuroista. Lisäksi on mainittava, että vahinkotapauksessa vakuutus kattaa myös rakennuksen ulkopuolelle asennetut markiisit, valomainokset, kyltit ja banderollit sekä suoja- ja väliseinät sekä katokset.

Vesivahingot:
Vesivahingon vaaraa aliarvioidaan usein. Niiden suuruusluokka on kuitenkin usein viisinumeroinen. Vakuutus kattaa kiinteästi asennetuista tulo- ja poistoputkista, muista putkijärjestelmään kiinteästi liitetyistä laitteista ja lämminvesi- ja höyrylämmityslaitteista tulevat vuodot. Vakuutus ei sen sijaan kata vesivahinkoja, jotka johtuvat mm. sadevedestä tai pohjaveden noususta voimakkaiden sateiden seurauksena.
Yritystoimintaa, johon ei liity riskejä, ei ole. Jo pienehköt vahingot voivat vaarantaa yrityksesi tulevaisuuden.
Pääkriteerinä yrityksen omaisuusvakuutuksia valittaessa on yrityksen toimiala ja siihen liittyvät riskit.
Esimerkiksi ravintoloitsija ei tarvitse samanlaista turvaa kuin tehdas. Arkkitehti ei puolestaan tarvitse samanlaisia vakuutuksia kuin kauppias jne. Jokainen yritys voi koota yritysturvansa yksilöllisesti.
Yrityksen omaisuusvakuutuksen tulee olla aina kohdistettu asianomaiseen liiketoimintaan.
Vakuutusturva on voimassa vain vakuutuspaikalla. Vakuutuspaikalla tarkoitetaan tässä yhteydessä vakuutussopimukseen kirjattuja varasto-, yritys- tai liiketiloja.
Tarkista säännöllisesti, että vakuutuksesi ovat vielä ajan tasalla. Vakuutussopimukset pitäisi päivittää aina, kun uusia laitteita hankitaan tai uusia tehtäväkenttiä avataan.
Lisäksi yrityksen omaisuusvakuutusta voidaan laajentaa esimerkiksi yritystoiminnan keskeytysvakuutuksella.

Kysy asiantuntijoiltamme neuvoja. Analysoimme yrityksesi riskitilanteen ja valitsemme sinulle soveltuvan ja kustannustehokkaimman vakuutusturvan yrityksesi omaisuusvakuuttamiseen.

 • Palovakuutus
 • Murto, ryöstö ja ilkivalta
 • Luonnonvoimien, kuten myrskyn ja raekuurojen, aiheuttamat vahingot
 • Vesivahingot

serviceplus, enemmän kuin välttämätön

Iberia Vakuutusmeklarit tarjoaa asiakkailleen Iberia Service+-palvelua. Mitä tämä kattaa? Asiakkaanamme olet meille arvokas, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin vain vakuutusten vakiovalikoiman. Kyseessä on palvelu, josta yhdenkään asiakkaamme ei tarvitse maksaa ylimääräistä tai tehdä erillistä sopimusta – se on palvelumme sinulle.

 • Yli 10 eri vakuutusyhtiön vakuutusvalikoima
 • 24/7-palvelunumero maksutta koko Espanjassa
 • Asiakkaiden henkilökohtainen neuvonta paikan päällä
 • Nykyisten vakuutusten kustannus-hyötyanalyysi optimointiehdotuksin
 • Neuvonta omalla kielelläsi
+34 971 69 90 96
[[[["field55","equal_to","S\u00e4ilyt\u00e4 minulle tietoa uusista ja tulevista tuotteista ja palveluista"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Yksityisyys
Vakuutusalalla on meneillään paljon.
Captchacaptcha
×
×
(2)
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
[]
1 Step 1
Yksityisyys
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder