Project Description

YKSITYINEN TAPATURMAVAKUUTUS

Yksityinen tapaturmavakuutus

auttaa minimoimaan mahdollisen tapaturman aiheuttamat seuraamukset

Yksityinen tapaturmavakuutus on Espanjassa asia, jota kannattaa ehdottomasti harkita.
Kaksi kolmasosaa kaikista tapaturmista sattuu vapaa-ajalla. Espanjan lakisääteinen tapaturmavakuutus kattaa vain työajan.

Lisäksi lähes kaikilla nuoremmilla ja perheen elatuksesta vastaavilla henkilöillä on taloudellisia sitoumuksia, kuten asuntolainoja jne. Myös vaarallista työtä tekevien on huolehdittava vankasta taloudellisesta pohjasta mahdollisen tapaturman jälkeen.

[[[["field55","equal_to","S\u00e4ilyt\u00e4 minulle tietoa uusista ja tulevista tuotteista ja palveluista"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Yksityisyys
Vakuutusalalla on meneillään paljon.
Captchacaptcha
×
×
(2)
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Useimmat tapaturmat tapahtuvat kotona. Siksi kotiäideille, jotka eivät kuulu Espanjan sosiaaliturvan piiriin, tapaturmavakuutus on ehdottoman tärkeä.

Työssäkäyvien, joille Espanjan sosiaaliturvajärjestelmä tarjoaa vain alhaisen perusturvan, kannattaa ehdottomasti miettiä lisävakuutusta, koska valtion perusturva ei riitä vakaviin tapauksiin alhaisen invaliditeettikorvauksensa vuoksi.

Riskiryhmiin kuuluvat erityisesti moottori-, kilpa- ja maastopyöräilijät. Myös vesiskootterilla ajavien, sukeltajien, kiipeilijöiden sekä kaikkien extreme-lajien harrastajien kannattaa vakavasti harkita yksityistä tapaturmavakuutusta.

Senioreille kaatumiset aiheuttavat suuren invaliditeettiriskin. Siksi myös heille tapaturmavakuutus on yleensä erittäin hyödyllinen. Vastaavasti tapaturmavakuutus voi olla aiheellinen myös lapsille – esimerkiksi jos jälkikasvusi harrastaa vaikkapa ratsastusta.

Tapaturman jälkeen erääntyy maksettavaksi kulut hoidosta, apuvälineistä, mahdollisesta muutosta tai asunnon muutostöistä, lisäkustannuksia sairaalamaksuista tai kuntoutuksesta.

Invaliditeetiksi vakuutusyhtiöt määrittävät pysyvän ja täyden koko kehon tai ruumiinosien vamman.

Pysyvä invaliditeetti:
Et voi enää harjoittaa hankkimaasi ammattia. Voit kuitenkin vaihtaa tehtäviin, joita vammasi ei haittaa.

Täysi invaliditeetti:
Vammasi johdosta et ole enää työkykyinen.

 • pysyvä tai täysi invaliditeetti
 • tilapäinen työkyvyttömyys (tapaturman aiheuttama)
 • kuolemaan johtava tapaturma

Kun valitset yksityisen tapaturmavakuutuksen, vakuutussummaa ei kannata määrittää liian alhaiseksi, sillä tämä on tällaisen vakuutuksen tärkein osa!  Näin voit vakavan onnettomuuden sattuessa voit odottaa tapaturmavakuutukseltasi, jota olet maksanut vuosia, myös riittäviä korvauksia. Älä siksi annan edullisten vakuutusmaksujen sokaista itseäsi.

Pääoman tarpeen määrittämiseen invaliditeettitapauksessa riittää vastaaminen kahteen kysymykseen:

 1. Millainen kertatarve voi olla? (Esim. muutostyöt, pyörätuolin jne. hankinta)
 2. Millaisia juoksevia kuluja on katettava? (Ansionmenetykset, lasten elatuskustannukset jne.)

Mitä vanhempi olet, sitä vähemmän aikaa sinun tarvitsee tulla vakuutuskorvauksilla toimeen invaliditeetin osuessa omalle kohdalle. Minimivakuutussummaksi on hyvä määrittää vuositulosi kolminkertaisena.
Vertaa ehdottomasti myös erilaisten invaliditeettiasteiden korvauksia. Tapaturmavakuutuksen vakuutusehdot ovat usein hyvin monimutkaisia. Iberia Vakuutusmeklarit neuvovat sinua mielellään.

 • Pysyvä tai täysi invaliditeetti
 • Tilapäinen työkyvyttömyys (tapaturman aiheuttama)
 • Kuolemaan johtava tapaturma

serviceplus, enemmän kuin välttämätön

Iberia Vakuutusmeklarit tarjoaa asiakkailleen Iberia Service+-palvelua. Mitä tämä kattaa? Asiakkaanamme olet meille arvokas, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin vain vakuutusten vakiovalikoiman. Kyseessä on palvelu, josta yhdenkään asiakkaamme ei tarvitse maksaa ylimääräistä tai tehdä erillistä sopimusta – se on palvelumme sinulle.

 • Yli 10 eri vakuutusyhtiön vakuutusvalikoima
 • 24/7-palvelunumero maksutta koko Espanjassa
 • Asiakkaiden henkilökohtainen neuvonta paikan päällä
 • Nykyisten vakuutusten kustannus-hyötyanalyysi optimointiehdotuksin
 • Neuvonta omalla kielelläsi
+34 971 69 90 96
[[[["field55","equal_to","S\u00e4ilyt\u00e4 minulle tietoa uusista ja tulevista tuotteista ja palveluista"]],[["trigger_integration",null,null,"MailChimp"]],"and"]]
1 Step 1
Yksityisyys
Vakuutusalalla on meneillään paljon.
Captchacaptcha
×
×
(2)
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
[]
1 Step 1
Yksityisyys